خلیلی:
سازمان بازرسی باید بر عملکرد دستگاهها و رعایت قانون نظارت کند
به گزارش سنج نیوز، معاون اول قوه قضائیه با تکیه بر جایگاه حساس سازمان بازرسی کل کشور گفت این سازمان باید بر عملکرد سازمانهای دولتی و نحوه رعایت قوانین نظارت داشته باشد.
به گزارش سنج نیوز به نقل از مهر، آئین تکریم و معارفه رییس حوزه ریاست قوه قضاییه و رییس سازمان بازرسی کل کشور با حضور معاون اول قوه قضاییه و تعدادی از مسؤلان و مقامات قضایی برگزار شد.
ذبیح الله خدائیان، رییس سابق سازمان بازرسی کل کشور، مسئولیت مدیریتی را امانتی گذرا دانست و تاکید کرد مدیران باید با نگاهی مساله محور، پیشگیرانه و بدون تبعیض در راه صیانت از حقوق مردم و بیت المال گام بردارند.
رویکرد مساله محور و پیشگیرانه سازمان بازرسی
ذبیح الله خدائیان در آیین تکریم و معارفه رئیسان حوزه ریاست قوه قضاییه و سازمان بازرسی کل کشور اظهار نمود: تحول آفرین بودن مدیران زمانی معنا پیدا می کند که قدرت بشکل مشروع و صورت بندی شده وجود داشته باشد.
وی با اعلان اینکه مسئولیت مدیریتی دائمی نیست، اضافه کرد: این مسئولیت امانتی الهی است و مدیر باید به راه خداحافظی هم بیندیشد؛ آن چه باقی می ماند عملکرد و آثار آن در زندگی مردم است.
خدائیان در رابطه با رویکرد سازمان بازرسی هم اظهار داشت: برنامه های تدوین شده مساله محور است و به دنبال حل مشکلات جامعه است؛ در صورت وقوع سوءجریان یا تخلف هم باید ریشه مشکل، خلأهای قانونی و اجرائی و کار آمدی نظام نظارتی بررسی شود.
وی تاکید کرد: ارایه راهکارهای کارشناسی، اولویت بندی اقدامات پیشگیرانه و هشدارهای بموقع می تواند از وقوع جرم و تخلف پیشگیری کند.
صیانت از بیت المال و حفظ آبروی افراد
رئیس سابق سازمان بازرسی کل کشور با تاکید بر این که هدف اصلی، صیانت از بیت المال و ممانعت از صدمه به مدیران و کارکنان است، اظهار داشت: همکاران سازمان در قراردادها، پروژه ها و محل هایی که زمینه سوءاستفاده وجود داشت حضور داشتند تا از مدیریت حمایت و آنرا تقویت نمایند.
خدائیان حفظ آبروی افراد را خط قرمز دانست و اضافه کرد: حتی در صورت ارتکاب تخلف از طرف یک فرد، باید آبروی خانواده او حفظ شود.
مبارزه بدون تبعیض با فساد
وی ضمن اشاره به عملکرد سازمان بازرسی در حوزه مبارزه با فساد اظهار داشت: در مبارزه با فساد بدون تبعیض برخورد کردیم، فارغ از این که طرف مقابل چه کسی بوده و به کدام جناح یا گروه وابسته است.
خدائیان تشکیل و به نتیجه رسیدن پرونده های مهم را از اقدامات دوره مسئولیت خود عنوان نمود و گفت حمایت های رییس قوه قضاییه نقش مؤثری در پیشبرد این اقدامات داشت.
سرمایه انسانی؛ مهم تر از ساختمان و امکانات
رئیس سابق سازمان بازرسی کل کشور سرمایه انسانی را مهم تر از ساختمان و امکانات دانست و اظهار داشت: مدیران باید کرامت همکاران را حفظ نموده و همراه آنان باشند.
وی با تقدیر از کارکنان سازمان اضافه کرد: حضور فعال همکاران در شرایط عادی و جنگی و ایفای نقش به عنوان عضوی از مجموعه بزرگ سازمان بازرسی، در پیشبرد امور اثرگذار بود.
خدائیان در انتها ضمن طلب حلالیت از همکاران خود، حجت الاسلام محمدجعفر منتظری را از شخصیت های کلیدی قوه قضاییه دانست و اظهار امیدواری کرد انتخاب وی برای مسئولیت سازمان بازرسی، زمینه ساز شکوفایی و ارتقاء این سازمان باشد.
خلیلی: سازمان بازرسی باید بر عملکرد دستگاه ها و رعایت قانون نظارت کند
معاون اول قوه قضاییه با تاکید بر جایگاه حساس سازمان بازرسی کل کشور گفت این سازمان باید بر عملکرد سازمانهای دولتی و نحوه رعایت قوانین نظارت داشته باشد و مردم را در جریان عملکرد آنها قرار دهد.
حجت الاسلام حمزه خلیلی در آیین تکریم و معارفه رییس سابق و جدید سازمان بازرسی و رییس حوزه ریاست قوه قضاییه اظهار نمود: سازمان بازرسی نهادی پاسخگو برای همه ادارات و سازمان هاست تا در قالب قوانین حرکت کنند.
وی ضمن اشاره به عملکرد دستگاه ها در روزهای جنگ ۱۲ روزه و ماه رمضان اضافه کرد: برخی دستگاه ها در شرایط خاص وظایف خویش را به خوبی انجام دادند، اما برخی دیگر از مسیر اصلی خارج شدند و نتوانستند وظایف خویش را به درستی انجام دهند.
معاون اول قوه قضاییه ضمن اشاره به موفقیتهای سازمان بازرسی اظهار داشت: این موفقیت ها نتیجه کار جمعی و مشارکتی است و معاونان و بخش های مختلف قوه قضاییه هم در آن نقش دارند.
خلیلی همینطور از عملکرد صارمی در دوره مسئولیت حوزه ریاست قوه قضاییه تقدیر نمود و گفت حمایت های حوزه ریاست در پیگیری امور و تحقق موفقیتهای قوه قضاییه مؤثر بوده است.
عتباتی رییس کل دادگستری استان تهران شد
گفتنی است؛ مراسم تکریم و معارفه رییس کل پیشین و جدید دادگستری استان تهران با حضور معاون اول قوه قضاییه و تعدادی از مسؤلان اجرا شد. این مراسم با حضور برخی از نمایندگان مجلس، معاونان رییس قوه قضاییه، مسؤلان و کارکنان دادگستری استان تهران اجرا شد. در این آئین، از علی القاصی مهر رییس کل پیشین دادگستری استان تهران تکریم و ناصر عتباتی به عنوان رییس کل جدید دادگستری استان تهران ارائه شد. این مراسم با هدف تقدیر از اقدامات انجام شده در دوره مدیریت پیشین و آغاز دوره جدید مدیریتی در دادگستری استان تهران برگزار شد.
منبع: سنج نیوز
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب