امیر نصیرزاده:

مدیران از خود شیفتگی دوری کنند

مدیران از خود شیفتگی دوری کنند به گزارش سنج نیوز مهر نوشت: فرمانده نیروی هوایی ارتش اظهار داشت: مدیران باید از خودشیفتگی و خودبسندگی دوری کنند و علاوه براین باید کیفیت کار را هم بصورت مداوم بالا برند



امیر عزیز نصیرزاده فرمانده نیروی هوایی ارتش در یازدهمین جشنواره مالک اشتر، با اعلان اینکه هدف از اشراف، نظارت بر عملکرد مدیران است، گفت: یکی از عناصر اثرگذار یک مجموعه و جامعه مدیریت صحیح است که موجب به فرجام سعادت رسیدن سازمان می شود و به جهت اینکه بار سنگین مدیریت و مسئولیتی که بر عهده مدیران است به سر منزل مقصود برسد باید مدیران آمادگی روحی داشته باشند. وی ادامه داد: منظور از آمادگی روحی در اینجا توسل جستن به خداوند و نیایش، ذکر، تقوا و ترس از مواخذه الهی است و پیامبر اکرم (ص) درباب مدیریت می فرماید، اگر دستگاه مدیریت سالم و صالح باشد خطاهای متن جامعه قابل چشم پوشی است، اما اگر مدیر از رأس صلاح و سلامت و تقوا و عدل دور باشد حتی اگر صلاحی وجود داشته باشد آن صلاح نمی تواند سازمان را به سر منزل مقصود برساند. امیر نصیرزاده با اشاره به خاصیت های مدیر صالح اظهار داشت: برای ایجاد یک مدیریت صالح و سالم چند اصل نیاز است نخستین اصل همان آمادگی روحی و دومین اصل، رفتار مدیران است که باید از خودشیفتگی و خودبسندگی دوری کنند؛ گام سوم اهمیت دادن به بحث نظارت ها و دیگری تحول گرایی است که یک مدیر باید کیفیت کار را بصورت مداوم افزایش داده و در کار خود همیشه اعتدال را نگه دارد و رفتار مدیریتی او برمبنای احکام الهی باشد تا هم خداوند از او راضی وخشنود باشد و هم جامعه سالم و صالح برمبنای قوانین اسلامی داشته باشیم.
حجت الاسلام سید احمد قاضی رییس اداره عقیدتی سیاسی نیروی هوایی ارتش نیز در این مراسم با اشاره به آیه اول سوره حجرات، اظهار داشت: در این آیه خداوند تقدم جستن از رهبر جامعه اسلامی را به شدت نهی کرده است، برای اینکه کسی که در کارهایش از خدا و پیامبر پیشی می گیرد، در مدیریت نظام اسلامی خلل وارد میکند و جامعه را به هرج ومرج می کشاند و در حقیقت نظام قانون گذاری را بازیچه تمایلات خود قرار می دهد.
وی اضافه کرد: عمل به این آیه، جلوی خیلی از خطاها را می گیرد، برای اینکه گاهی خواسته مردم، پیروی انسان از حدس و تخمین یا میل به ابتکار و نوآوری و یا قضاوت عجولانه و یا گمان آزاد اندیشی، انسان را وادار به گفتن، نوشتن و یا گرفتن تصمیماتی می کند که ناخودآگاه از خواسته خدا و رسول جلو می افتد. همان گونه که گروهی به گمان عبادت، قاطعیت و زهد و ساده زیستی، از خدا و رسول پیشی گرفتند.
حجت الاسلام قاضی اظهار نمود: پذیرش و عمل به آن دسته از آداب و عادات و رسوم اجتماعی و یا مقررات و قوانین بشری که ریشه در قرآن و حدیث ندارد و برخاسته از عقل و فطرت نیست، نوعی پیش افتادن از خدا و رسول است.
وی با اعلان اینکه مالک اشتر یکی از انسان های با بصیرت دنیای اسلام بود، اظهار داشت: مقام معظم رهبری نام گذاری جشنواره به نام جناب مالک اشتر از فرماندهان و یاران امیرالمومنین علی (ع) را آموزنده توصیف و فرمودند: مالک اشتر در «بصیرت و شناخت صراط مستقیم»، «عزم راسخ»، «احساس مسئولیت و آمادگی برای مجاهدت»، «شجاعت و قدرت فرماندهی» و در عین حال در «معنویت، عبادت، تقوی و تواضع» برجسته و الگوست و فرماندهان نیروهای مسلح باید بیش از دیگران، این حالات و روحیات عالی را در خود تقویت نمایند. رییس اداره عقیدتی سیاسی نهاجا در ادامه اشاره کرد: طبق بیانات گوهر بار رهبر معظم انقلاب و همین طور بمنظور پیشبرد اهداف سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و باتوجه به شرایطی که وجود دارد باید با قدرت در این راه حرکت نماییم و برای حراست از انقلاب و دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی از مالک اشتر این یار بزرگ حضرت علی (ع) سرمشق و الگو بگیریم. ۲۳۲۱۹


منبع:

1400/06/22
23:51:16
5.0 / 5
850
تگهای خبر: دستگاه , كیفیت , مدیریت , نیروهای مسلح
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۲

سنج نیوز
sanjnews.ir - حقوق مادی و معنوی سایت سنج نیوز محفوظ است

سنج نیوز

خبرگزاری سنج نیوز