دلیل شلوغی پمپ بنزین ها
سنج نیوز: به نظر می آید حمله اسراییل به سه انبار نفت تهران که به کاهش توان ذخیره سازی انرژی در پایتخت منجر شده، به توزیع بنزین در تهران لطمه زده است.
به گزارش سنج نیوز به نقل از خبر آنلاین، در ایام گذشته شاهد صف های طولانی بنزین در تهران و تعطیلی زودهنگام برخی جایگاه ها در سطح شهر هستیم.
برای خیلی ها سوال شده که چرا چنین اتفاقی افتاده؟ تهران این یکی - دو روز گذشته با تهران هفته گذشته چه فرقی کرده؟
چند دلیل وجود دارد که نخستین آن جوسازی ها و شایعات فضای مجازی در رابطه با نبود بنزین در کشور و احتمال افزایش قیمت چند ده هزار تومانی است که متاسفانه منشأ این شایعات و ایجاد نگرانی ها برخی مسؤلان با اظهارنظرهای غیرواقعی و التهاب آفرین هستند و همین مسئله سبب شده میزان اعتماد مردم به سیستم تأمین سوخت پایین آمده و تقاضا بالا برود.
اما مهم ترین نکته ای که شاید خیلی ها حواسشان به آن نیست و گذشت زمان (البته نه چندان طولانی) سبب شده فراموش شود اینست که تهران دیگر ۳ انبار نفت ندارد.
سوخت تهران از ۱۶ اسفند ۱۴۰۴ که آمریکا و رژیم صهیونیستی به انبارهای نفت حمله کردند فقط با یک انبار نفت آن هم انبار ری تأمین می شود.
اکنون انبار قوچک که وظیفه تأمین سوخت شرق تهران و انبار کن که وظیفه تأمین سوخت غرب تهران را بر عهده داشتند به صورت کامل از بین رفته اند.
حالا فقط یک انبار ری باقیمانده که حدودا نصف مخازن آن در شامگاه ۱۶ اسفند مورد هدف قرار گرفت و از بین رفت و حالا همین انبار نصف و نیمه باقیمانده و یک تهران ۱۵ الی ۱۶ میلیون نفری.
البته در کنار انبار ری، سوخت رسانی به پایتخت از راه استانهای همجوار مثل اراک و اصفهان و آن هم با تانکرهای سوخت رسان در جریان است و اگر گذرتان به اتوبان قم - تهران یا آزاد راه ساوه افتاده باشد حتماً تانکرها را در دو طرف جاده می بینید که درحال رفتن به تهران یا برگشت از پایتخت هستند.
طبق آمار، حالا مصرف بنزین در تهران به روزانه ۲۶ میلیون لیتر رسیده. این رقم به قدری بزرگ است که معادل مصرف بنزین در چند روز ابتدایی جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان است.
به بیان ساده، ظاهراً مشکل در میزان تولید بنزین نیست بلکه نوعی از هیجان کاذب در مصرف و غافلگیری در برنامه ریزی برای توزیع رقم خورده که بزودی برطرف خواهد شد اما مردم و مسؤلان حواس تان باشد، تهران دیگر ۳ انبار نفت ندارد.
خلاصه اینکه تهران این یکی - دو روز گذشته با تهران هفته قبل چه فرقی کرده؟ این رقم به قدری بزرگ است که معادل مصرف بنزین در چند روز ابتدائی جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب