تردد خودرو های برقی و هیبریدی در طرح زوج و فرد ممنوع نیست

تردد خودرو های برقی و هیبریدی در طرح زوج و فرد ممنوع نیست به گزارش سنج نیوز، رئیس پلیس راهور تهران بزرگ، اظهار داشت: خودرو های برقی و هیبریدی با وجود اجرای طرح زوج و فرد در پایتخت، مشمول ممنوعیت تردد نیستند.


به گزارش سنج نیوز به نقل از مهر، سردار سید ابوالفضل موسوی پور، رییس پلیس راهور تهران بزرگ اظهار کرد: به رغم اجرای طرح زوج و فرد از درب منازل باتوجه به اعلام کارگروه اضطرار آلودگی هوای استانداری، عبور خودرو های هیبریدی در شهر تهران ممنوع نیست.
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ اظهار کرد: با عنایت به این که این دست از وسایل نقلیه در آلودگی هوا اثرگذار نیستند و در اصل تولید این دسته از وسایل نقلیه با هدف کاهش آلودگی هوا متأثر از وسایل نقلیه رخداده است به همین دلیل عبور وسایل نقلیه هیبریدی در سطح شهر در هنگام اجرای طرح زوج و فرد ممنوعیتی ندارد.
حرف آخر اینکه به گزارش سنج نیوز به نقل از مهر، سردار سید ابوالفضل موسوی پور، رئیس پلیس راهور تهران بزرگ اظهار داشت: به رغم اجرای طرح زوج و فرد از درب منازل با عنایت به اعلام کارگروه اضطرار آلودگی هوای استانداری، عبور خودروهای هیبریدی در شهر تهران ممنوع نیست.



منبع:

1404/09/10
11:56:03
5.0 / 5
9
تگهای خبر: خودرو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب سنج نیوز
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۴

سنج نیوز
sanjnews.ir - حقوق مادی و معنوی سایت سنج نیوز محفوظ است

سنج نیوز

خبرگزاری سنج نیوز - در سنج نیوز، حقیقت را بخوانید ، نبض خبر