روایت رسمی از علت مسمومیت غذایی گسترده دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان

روایت رسمی از علت مسمومیت غذایی گسترده دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان به گزارش سنج نیوز، ایسنا نوشت: با بررسی های صورت گرفته، به سبب غذای توزیع شده در سلف مرکزی دانشگاه صنعتی اصفهان، باکتری شیگلاسونئی عامل بیماری شمار زیادی از دانشجویان این دانشگاه شناخته شد.



به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، مرکز بهداشت استان اصفهان طی اطلاعیه ای، علت بروز بیماری گوارشی شیوع یافته در بین دانشجویان دانشگاه صنعتی را اعلام نمود. متن اطلاعیه به قرار زیر است:
«به دنبال اطلاع معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از بروز بیماری گوارشی در برخی از دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان در تاریخ ۳ / ۹ / ۱۴۰۱ اقداماتی بمنظور تشخیص و ارزیابی روند شیوع بیماری و کنترل آن توسط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی صورت گرفت.
تشکیل جلسه فوری و اعزام تیم واکنش سریع و استقرار در دانشگاه در ساعت ۱۲: ۳۰ همان روز، مصاحبه با برخی افراد علامت دار و ثبت شرح حال دانشجویان بیمار مقیم خوابگاه، تهیه نمونه های میکروبی و شیمیایی آب و نمونه های انسانی کرونا و التور، آموزش افراد، استقرار پزشک اپیدمیولوژیست در مرکز بهداشت دانشگاه و تکمیل پرسشنامه آنالیز ریسک مواد غذایی، بازرسی های مکرر از شرایط بهداشتی اماکن، بازرسی سامانه فاضلاب و پساب دانشگاه، گندزدایی اماکن و اعلام ممنوعیت موقت طبخ غذا در دانشگاه، همچون این اقدامات محسوب می شود.
درخصوص علت شیوع این بیماری با بررسی های صورت گرفته، احیانا آلودگی غذای توزیع شده در سلف مرکزی در روز سه شنبه مورخ ۱ / ۹ / ۱۴۰۱ به باکتری شیگلاسونئی سبب بیماری برخی از دانشجویان مصرف کننده این وعده غذایی شده و در ایام بعد و بدنبال تماس این دانشجویان با سایرین، افراد دیگری نیز گرفتار علایم بیماری شده اند.
پس از انجام اقدامات ذکر شده و بدنبال آزمایشات بعدی، نتایج آزمایشات میکروبی و شیمیایی آب مطلوب بوده و نتایج نمونه های مواد غذایی بررسی شده تا این لحظه نیز بنا بر اعلام معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مطابق استانداردهای لازم است.
در این راستا مقرر گردید تا ضمن تشدید نظارت ها بر مراکز حساس دانشگاه توسط کادر نظارتی دانشگاه و مرکز بهداشت شماره ۲ اصفهان، کارشناسان بهداشت محیط جهت نظارت بر کلیه فرآیندهای تهیه و طبخ غذا و بهداشت اماکن و فضاهای دانشگاه حضور داشته و ضمن انجام آزمایشات مستمر و معاینات کامل سلامتی از پرسنل شاغل در رستوران ها، از بکارگیری نیروی متفرقه به غیر از نیروی کار رسمی آشپزخانه در محل پخت و توزیع غذا ممانعت گردد.
همچنین مقرر گردید تا اطلاع ثانوی، عرضه غذاهای با ریسک آلودگی همچون کباب کوبیده و جوجه کباب و محصولات فله ای (دسر، دورچین، سبزی خوردن، لبنیات و ماست خیار) ممنوع گردد.
ضدعفونی مستمر کلیه اماکن و فضاهای دانشگاه به ویژه رستوران، خوابگاه، خدمات بهداشتی و همین طور رعایت بهداشت فردی و عمومی سفارش اکید بمنظور پیش گیری از این بیماری است.»


بیشتر بخوانید: منع های عجیب در «آیین نامه انضباطی» ابلاغی / مجازات دانشجویان برای تشکیل «گروه مجازی» با بیش از ۱۰۰ عضو / تاوان سنگین شرکت در «جلسه نامشروع»


معاون دانشگاه شریف: تعدادی نیروی موقت به حراست دانشگاه اضافه شده / من در فرماندهی واقعه روز سلف، نقشی نداشته ام

رئیس بسیج اساتید: حتی استادان انقلابی هم حاضر نیستند درباره ی وقایع اخیر روشنگری کنند




۲۱۲۱۷



منبع:

1401/09/11
13:41:04
5.0 / 5
444
تگهای خبر: آموزش , استاندارد , خدمات , روابط
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۵

سنج نیوز
sanjnews.ir - حقوق مادی و معنوی سایت سنج نیوز محفوظ است

سنج نیوز

خبرگزاری سنج نیوز