روایت متفاوت محمودوند از بیانیه ۲۲۷ نماینده مجلس

روایت متفاوت محمودوند از بیانیه ۲۲۷ نماینده مجلس به گزارش سنج نیوز، یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی روایت متفاوتی از امضای بیانیه ۲۲۷ نماینده مجلس در رابطه با برخورد قاطع قوه قضاییه با مباشرین جنایت های اخیر بیان کرد.


مرتضی محمودوند در گفتگو با ایسنا ضمن اشاره به بیانیه ۲۲۷ نماینده مجلس در رابطه با برخورد قاطع قوه قضاییه با مباشرین جنایت های اخیر اظهار داشت: چه بخواهیم و چه نخواهیم رسانه های غربی مبحث بیانیه را به این شکل مطرح و پررنگ کردند که نمایندگان ملت ایران حکم به ارعاب، اعدام و قتل عام ملت ایران دادند؛ این بیانیه جنجال وسیعی در داخل و خارج از کشور ضد کشورعزیزمان جمهوری اسلامی ایران راه انداخت. ما هم به هر طریقی خواستیم توضیح دهیم که این مورد را نمایندگان تایید و امضا نکردند، کسی باور نکرد.
وی با یادآوری این که مقام معظم رهبری در بیاناتشان با کسی تعارف ندارند، اضافه کرد: مقام معظم رهبری در ماجرای فوت «مهسا امینی» با صراحت فرمودند که دلم برای این دختر سوخت؛ حضرت آقا این مطلب مهم را بیان نمودند که طرح آن از زبان رهبری در حوزه سیاست، امنیت و روابط بین الملل به معنای واژه «امنیت پایدار» است، یعنی این که ما خیلی برای شهروندان مان ارزش قائل هستیم اما خیلی جاها خطاهایی صورت می گیرد که این خطای شخص است نه خطای دستگاه، نظام و جمهوری اسلامی و خون شهدا.
این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه اکثریت مطلق نمایندگان درجلسه غیرعلنی مجلس قائل به برخورد با خطاکار بودند، اضافه کرد: برخورد با خطاکار به معنای برخورد و یا تضعیف یک سازمان و یک نهاد نیست؛ یک شخص خطا کرده و باید پاسخگو باشد. این شامل قضیه فوت خانم امینی و حوادث چابهار می شود. این مورد نظر رئیس مجلس و اکثریت نمایندگان و دلسوزان واقعی نظام بود اما یک عده خیلی قلیلی از همان اول دنبال تنش بودند؛ آنها می گفتند که اگر چنین موضوعی بیان شود تضعیف نظام است حال این که چنین چیزی درست نیست.
وی ضمن اشاره به نطق خود در مجلس در انتقاد نسبت به برخی رفتار نمایندگان بیان نمود: در این نطق به سخن حضرت آقا اشاره کردم که فرمودند «دلم برای این دختر سوخت» اما بعضی از سوپرانقلابی ها حرف دیگری می زنند؛ این سوپرانقلابی نماها فقط حرف از انقلاب و خون شهدا و ولایت می زنند و بااینکه سن شان از ما بیشتر است حتی یک روز هم سابقه جبهه ندارند اما من که در ۱۳ سالگی در جبهه زبیدات بودم در مقابل این افراد که سابقه حضور در جبهه را نداشته اند و فقط انقلاب، انقلاب می کنند، می گویم که «این انقلابی بودن را قبول ندارم».
نماینده خرم آباد وچگینی در مجلس شورای اسلامی افزود: من فدایی ملت هستم و این شعار نیست؛ تا انتهای دوره جنگ تحمیلی سه بار مجروح شدم و هر بار پس از مجروحیت باردیگر به جبهه رفتم تا از شرف، ناموس و حیثیت ملت ایران دفاع کنم پس چه طور امروز به خودم اجازه دهم که اطلاعیه ای ضد ملت ایران امضا کنم؟
وی با طرح یک پرسش اظهار داشت: آیا قوه قضاییه کارش را درست انجام نداده که ما بخواهیم بیانیه و تذکر بدهیم؟ قوه قضاییه کارش را بلد است و خوب هم انجام می دهد. آقای اژه ای فردی کاردان، پخته، دوران دیده و به اصطلاح عامیانه گرگ باران دیده است و به تذکر و بیانیه احتیاجی ندارد. اگر هم خدای ناکرده یک زمانی قوه قضاییه کارش را خوب انجام نداد، حضرت آقا حضور دارند و تذکر می دهند.
وی افزود: آن هایی که سابقه جبهه نداشته و در هیچ بحرانی نبوده و در هیچ موردی از ناموس و شرف ملت ایران دفاع نکرده، انقلابی شده و بچه رزمنده ها و دوستداران جمهوری اسلامی، ضدانقلابی شده اند. آنهایی که یک روز سابقه جبهه ندارند، دروغ می گویند و غلط می کنند که خویش را انقلابی بنامند.



1401/08/29
15:20:19
5.0 / 5
560
تگهای خبر: ایران , دستگاه , روابط , سیاست
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب سنج نیوز
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳

سنج نیوز
sanjnews.ir - حقوق مادی و معنوی سایت سنج نیوز محفوظ است

سنج نیوز

خبرگزاری سنج نیوز - در سنج نیوز، حقیقت را بخوانید ، نبض خبر