شلیک مرگبار در حوزه علمیه اهل تسنن سیستان و بلوچستان

شلیک مرگبار در حوزه علمیه اهل تسنن سیستان و بلوچستان به گزارش سنج نیوز، ایران نوشت: مرد جنایتکار که دو نفر را در حوزه علمیه اهل تسنن ایرانشهر با شلیک گلوله به قتل رسانده بود با ردیابی های دو ماهه پلیس به دام افتاد.



سردار احمد طاهری، فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان در تشریح این خبر اظهار داشت: شانزدهم شهریور سالجاری طی اعلام مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ در خصوص قتل دو شهروند ۵۵ و ۳۰ ساله در حوزه علمیه اهل تسنن حقانی شهرستان ایرانشهر، بلافاصله اکیپی مجرب از کارآگاهان پلیس آگاهی با حضور در صحنه جرم، بررسی مبحث را به صورت ویژه در دستور کار خود قرار دادند.
در بررسی های اولیه کارآگاهان پلیس آگاهی استان و شهرستان ایرانشهر و طی تحقیقات میدانی در محل مشخص شد که فردی شرور با ورود به حوزه علمیه با سلاح کلت کمری این دو نفر را به قتل رسانده و از صحنه جرم متواری شده است.
کارآگاهان دایره مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی با جمع آوری سرنخ های موجود، متهم مورد نظر را شناسایی و تحقیقات تخصصی خویش را برای دستگیری او شروع کردند.
با توجه به متواری بودن قاتل، تلاش پلیس برای دستگیری او ادامه داشت تا این که تیم رسیدگی کننده به پرونده، با اشراف اطلاعاتی خود سرنخ هایی از محل اختفای متهم در یکی از استانهای جنوبی کشور استان کرمان به دست آورده و در نهایت با تلاش پلیس مخفیگاه قاتل فراری شناسایی و متهم در عملیاتی ضربتی دستگیر شد.
وی ضمن اشاره به این که تحقیقات در مورد کشف سلاح به کار برده در این جنایت همچنان ادامه دارد، تصریح کرد: در تحقیقات تکمیلی صورت گرفته متهم انگیزه قتل را اختلافات خانوادگی با مقتولین اعلام نمود و سپس با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی ارائه شد.

بیشتر بخوانید: انتقام زائرین شاهچراغ را می گیریم وزارت اطلاعات بیانیه داد / بازداشت عنصر دوم و شش عامل پشتیبانی تیم تروریستی حرم شاهچراغ
۲۱۲۲۰


منبع:

1401/08/11
10:00:05
5.0 / 5
795
تگهای خبر: ایران
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب سنج نیوز
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۱

سنج نیوز
sanjnews.ir - حقوق مادی و معنوی سایت سنج نیوز محفوظ است

سنج نیوز

خبرگزاری سنج نیوز - در سنج نیوز، حقیقت را بخوانید ، نبض خبر