شمخانی در باكو :

با هر اقدام منجر به ناامنی و تغییر در ژئوپلتیک منطقه، مقابله خواهیم کرد

با هر اقدام منجر به ناامنی و تغییر در ژئوپلتیک منطقه، مقابله خواهیم کرد ایسنا نوشت: نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران که برای انجام سفر رسمی یک روزه به جمهوری آذربایجان سفر کرده پس از ظهر روز جمعه با رامیل اسوب اف دبیر امنیت ملی این کشور ملاقات و گفتگو کرد.



دریابان علی شمخانی در این دیدار با اشاره به ریشه های مشترک تمدنی، تاریخی، دینی و فرهنگی بسیار نزدیک دو کشور و دو ملت، گسترش و تعمیق روابط با جمهوری آذربایجان را بخش مهمی از سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران عنوان نمود.
وی ادامه داد: ما در گذشته یک ملت بودیم که به دلیلهای مختلف از هم جدا شدیم اما ریشه های مشترک، همچنان باقی است.
دبیر شورای عالی امنیت ملی اشاره کرد: نباید اجازه داد نظام سلطه و بدخواهان دو ملت خدشه و صدمه ای به روابط برادرانه دو کشور وارد کنند.
شمخانی با اشاره به ادامه شرارت های رژیم اشغالگر قدس که با هدف نفوذ در سازوکارهای امنیتی منطقه دنبال می شود، اشاره کرد: رژیم صهیونیستی به عنوان کانون اصلی شرارت و ناامنی در منطقه، حالا با بحران های سیاسی و چالشهای اقتصادی و اجتماعی داخلی روبروست و تلاش می کند با انتقال بحرانهای داخلی به منطقه، فشارهای داخلی را کم کند.
دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان حمایت مستمر از صلح و ثبات در منطقه را از راهبردهای اصلی جمهوری اسلامی ایران بر شمرد و تصریح کرد؛ یکی از مولفه های اصلی ایجاد صلح و ثبات احترام به حاکمیت و تمامیت ارضی کشورهای منطقه است.
وی ادامه داد: با هر اقدامی که منجر به ایجاد ناامنی و تغییر در ژئوپلتیک منطقه بشود مخالفیم و با آن مقابله خواهیم کرد.
شمخانی اشاره کرد: امروز همه کشورهای منطقه به این باور رسیده اند که امنیت وارداتی نمی تواند تامین کننده منافع طولانی مدت آنان باشد و تنها راه دستیابی به ثبات و امنیت پایدار همکاری مسئولانه کشورهای منطقه با یکدیگر است.


بیشتر بخوانید: جلسه «فوق العاده» مجمع تشخیص انجام شد / گزارش شمخانی از «آخرین وضعیت مذاکرات برای رفع تحریم ها و کارشکنی آمریکا»

1401/04/24
16:49:17
5.0 / 5
550
تگهای خبر: آمریكا , اقتصاد , ایران , تحریم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب سنج نیوز
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۳

سنج نیوز
sanjnews.ir - حقوق مادی و معنوی سایت سنج نیوز محفوظ است

سنج نیوز

خبرگزاری سنج نیوز - در سنج نیوز، حقیقت را بخوانید ، نبض خبر